Al duizenden leerlingen hebben biologie-onderwijs met Biologieles.nl. In deze blog staan nieuwe referenties:  biologiedocenten delen hun ervaringen over het gebruik van Biologieles.nl als lesmethode.

“Mijn collega’s en ik zijn blij dat we zijn begonnen met Biologieles.nl. Doordat de methode niet overladen is met informatie, houden we genoeg ruimte over voor vaardigheidsontwikkeling. Als docent ben ik blij met de toetsen die ter beschikking staan: ze zijn overzichtelijk en geven een goede weergave van wat tijdens de lessen in de opdrachten terugkomt.”

Janny de Wit, Tabor College

“Er staat duidelijke taal in de methode: concreet en zonder veel opsmuk. Heel fijn! Het beeldmateriaal is prima.”

Erik Slingerland, Globe College

“Met Biologieles.nl kunnen de leerlingen zelfstandig de opdrachten maken, in hun eigen tempo.”

Bas van Gestel, SG Bonaire

“De leerstof sluit aan bij de belevingswereld van leerlingen. Er is weinig ruis doordat de leerstof zich richt op de kern.”

Patrick Huisman, Dalton Lyceum Barendrecht

“Met Biologieles.nl kunnen we veel digitaal doen, dat is fijn! De leerlingen vonden het thema ‘Moord op het Darwin College leuk om te doen.”

Biologiedocent, STC vmbo college

We waren voor de 2e klas heel blij met de drie duurzaamheidsprojecten. Er zijn hele leuke ontwerpen uitgekomen en de leerlingen waren erg enthousiast.

Janny de Wit, Tabor College

“Het thema ‘Moord op het Darwin College’ gaat over een stukje van de echte wereld: het toepassen van onderzoek. Dat motiveert. Je merkt dat leerlingen echt met de stof bezig zijn.”

Marcel van Rijckevorsel, Dalton Lyceum Barendrecht
Wil je Biologieles.nl zelf proberen?
Vraag vrijblijvend de proeflicentie aan.
Probeer gratis