Naast kwaliteit letten steeds meer scholen en docenten op de prijs van lesmethodes. Daarom hebben we in onderstaande tabel de tarieven op een rijtje gezet voor schooljaar 22-23, van biologie lesmethodes die beschikbaar zijn voor alle niveaus van de onderbouw. Deze prijzen zijn gebaseerd op de gemiddelde prijs per leerling per jaar, bij een vierjarig abonnement.

PakketBiologieles.nlNectarBiologie voor jou
Boeken€ 28,00Niet mogelijkNiet mogelijk
Digitale leeromgeving
€ 31,50€ 34,50€ 38,50
Boeken en digitaal€ 34,00 of € 36,00€ 38,50€ 43,50

Waarom is Biologieles.nl het best betaalbaar?

Biologieles.nl is een volledige biologie lesmethode voor de onderbouw met boeken en een digitale leeromgeving. Naast leerstof en opdrachten (gekoppeld aan RTTI en leerdoelen) kent de methode  een grote diversiteit aan beelden, video’s en werkvormen. In deze methode zit meer dan 9000 uur ontwikkeltijd, door een team van meer dan 15 biologiedocenten en educatieve auteurs.

Naast kwaliteit hebben we ons vanaf de start gericht op het ondersteunen van betaalbaar onderwijs. Wat hierbij helpt is dat we geen buitenlandse eigenaars hebben. Ook houden we de overhead laag omdat we geen uitgebreide marketing- of salesafdeling in stand hoeven te houden. Bijkomend voordeel: bij ons spreek je altijd een bioloog met een onderwijskundige achtergrond.

En tot slot: we zijn onderwijsprofessionals met een hart voor de biologie. We zijn deze methode begonnen om iets moois toe te voegen aan de wereld en een nieuwe generatie scholieren enthousiast te maken voor dit vak. Daar dragen we, op onze manier, graag iets aan bij met een goede én betaalbare lesmethode.

Bekijk de inhoud van Biologieles.nl