In dit prijsoverzicht worden de tarieven van Biologieles.nl vergeleken met de twee meest gebruikte biologie lesmethodes: Biologie voor jou en Nectar. Deze tarieven hebben allemaal betrekking op een abonnement van vier jaar voor de biologie onderbouw, voor schooljaar 2024-2025.

LesmethodePrijs per leerling per jaarLesmaterialen
Biologieles.nl¢36,50Leeromgeving, leerboeken
Biologieles.nl ¢38,50Leeromgeving, alle boeken
Nectar¢44,00Leeromgeving, alle boeken
Biologie voor jou¢47,25Leeromgeving, alle boeken
Bekijk de lesmethode
Wat zit er in een abonnement Biologieles.nl?

Biologieles.nl is een lesmethode voor alle niveaus van de biologie onderbouw. Je kunt deze lesmethode gebruiken op de niveaus vmbo basis, vmbo kgt, vmbo-t | havo, havo | vwo en vwo | gymnasium.

Naast de onderbouw, is Biologieles.nl ook beschikbaar voor het biologie-onderwijs in de vmbo bovenbouw.

Biologieles.nl is beschikbaar met duurzame boeken en een digitale leeromgeving. In de leeromgeving staan (naast leerstof en opdrachten) ook nog veel activerende werkvormen, zoals energizers, ontwerp-opdrachten, practica en praktische opdrachten.

Bij een abonnement kun je kiezen uit volledig digitaal, of een combinatie van digitale leeromgeving met boeken. De boeken bieden de basis van het onderwijs met leerstof en opdrachten. De digitale leeromgeving geeft toegang tot alle niveaus en leerjaren van de  biologie vmbo bovenbouw of onderbouw.

Bekijk de lesmethode