Met een forum, kalender en voortgangsmeter hebben we weer enkele functionaliteiten toegevoegd aan de leeromgeving om het biologie-onderwijs zo goed mogelijk te ondersteunen, online en offline.  Heb jij nog andere wensen? Grote kans dat we dit kunnen aanbieden in onze maatwerk oplossing voor scholen. Neem contact op voor je ideale Biologieles.nl.

1. Het online forum

Meer interactie, meer samenwerking en meer mogelijkheden tot maatwerk. Als docent kun je bij elk thema kiezen om een forum te activeren. Hier kunnen leerlingen korte berichten plaatsen of reageren op een bericht of stelling van de docent.

Je kunt het forum ook inzetten voor extra opdrachten, waar leerlingen eigen materiaal, foto’s of video’s kunnen uploaden. Zo groeien offline en online meer naar elkaar toe.

2. Geïntegreerde kalender

Dankzij de geïntegreerde kalender kunnen leerlingen je nooit meer vertellen dat ze het huiswerk niet wisten. Je kunt de online agenda ook inzetten om zelfstandig leren te ondersteunen, en leerlingen routepunten mee te geven voor de lessen die komen.

Bekijk de top 10

De digitale top 10 van Biologieles.nl

Van zelfstandig werken tot meer inzicht in je leerlingen. De digitale leeromgeving van Biologieles.nl ondersteunt het allemaal.

Bekijk de top 10

3. De voortgangsmeter

Wat is er motiverender dan te merken dat je bij elke pagina en elke opgave weer een stapje vooruit zet? Dankzij de voortgangsmeter zien leerlingen dat ze vorderingen maken. Het is een klein elementje van gamifaction om leerlingen te motiveren.

Probeer vrijblijvend

Biologie onderwijs van deze tijd

Biologieles is een moderne lesmethode, die leerlingen motiveert en docenten inspireert om hun onderwijs te ontwikkelen met betrouwbare tools en vernieuwende lesvormen. Ontdek de complete en betaalbare biologie lesmethode voor het voortgezet onderwijs.

Probeer vrijblijvend