Met de komst van de biologen Janneke Verloop-Meijer en Marieke Theunissen is het auteursteam van Biologieles.nl weer aangevuld met waardevolle ervaring en vakkennis.

Janneke Verloop-Meijer
Eindredacteur

Motivatie
“Als leerlingen zich verwonderen over de natuur en vragen gaan stellen, vind ik dat prachtig.
Biologie speelt in allerlei aspecten van de samenleving een steeds grotere rol. Biologieles.nl ziet kans nieuwe werkvormen te kiezen en benadert biologie van een originele en creatieve kant. Mooi en inspirerend om mee te werken aan een methode die echt iets unieks te bieden heeft.”

Biografie
Hogeschooldocent Lerarenopleiding Biologie Hogeschool Rotterdam, Organisator Nibi-conferentie, coördinator internationalisering, docent vmbo, Bioloog.

Marieke Theunissen
Auteur vmbo

Motivatie
“Goed onderwijs is onderwijs dat past bij de leerling. Daarom spreek ik leerlingen zoveel mogelijk aan op hun niveau, zoals met het taalgebruik en door aan te sluiten bij hun belevingswereld. Op deze manier wil ik leerlingen motiveren voor dit prachtige vak en ze een stukje van mijn passie meegeven.”

Biografie
Docent biologie, Mentor, Fysiotherapeut.

Biologieles.nl is een moderne lesmethode die inspireert, uitdaagt en ondersteunt om het beste resultaat te halen. Hiervoor kun leerboeken en een digitale leeromgeving inzetten.

Probeer nu vrijblijvend