Biologieles.nl is beschikbaar in via de digitale leeromgeving van onze partner Learnbeat. Hierdoor kun je gebruik maken van een geavanceerde digitale leeromgeving, die al door meer dan 500 scholen en tienduizenden leerlingen gebruik wordt.

Learbeat biedt een overzichtelijke leeromgeving met tal van extra mogelijkheden, zoals digitaal toetsen, zelf lesmateriaal toevoegen en uitgebreide learning analytics.

Het abonnement van Biologieles.nl is inclusief gebruik van deze leeromgeving en de digitale support van Learnbeat, zodat je optimale ondersteuning hebt bij de digitale leeromgeving.

Motiverende startvideo’s

Elke paragraaf start met Ontdekken. Deze leuke, verrassende, of herkenbare videocontext, verbindt de leerstof met de leerling. De uitdagende vraag motiveert om de leerstof te ontdekken.

RTTI en leerdoelen

Alle opgaven zijn gekoppeld aan RTTI en leerdoel. Het leerlingen-dashboard geeft de vorderingen van leerlingen weer op het niveau van leerdoelen en RTTI. Ideaal voor meer zelfstandig en coachend onderwijs.

Lesmateriaal toevoegen

Het beste onderwijs maak je samen. Daarom kun je ervoor kiezen om lesmateriaal van Biologieles.nl ‘aan of uit te zetten’, in een andere volgorde te zetten, of je kunt  eigen lesmateriaal toevoegen.

Slim inzicht in leerlingen met het leerlingen-dashboard

Wil je de digitale leeromgeving zelf proberen? Vraag dan gratis en vrijblijvend een proeflicentie aan.
Probeer de digitale leeromgeving