Na het inloggen ben je met twee muisklikken bij je eerste Biologieles. Zo gemakkelijk kun je tijdens een proeflicentie kennismaken met de inhoud van deze biologie lesmethode.


Leerlingen: elke les snel van start

Onze “snelstarter” is niet uniek voor de proeflicentie. Leerlingen kunnen elke les eenvoudig gaan naar de plek waar ze gebleven zijn met leren – of oefenen. Elk hoofdstuk opent automatisch bij de leerstof of oefening, die de leerling als laatste heeft gemaakt.


Docenten: basis
Als docent heb je meer mogelijkheden in de digitale leeromgeving. Natuurlijk kun je je richten op de basis van biologie leren, met de contexten, leerstof, video’s en oefeningen. Maar je kunt ook gebruik maken van het slimme leerlingen-dashboard, om snel inzicht te krijgen in de de vorderingen van je leerlingen.

Docent: uitgebreid
Als docent kun je ook ervoor kiezen om je lesmethode meer op maat te maken, bijvoorbeeld door ‘eigen’ opgaven of leerstof toe te voegen, of de volgorde van paragrafen te wijzigen. Dit kan met het gebruiksvriendelijke beheersysteem, en de handleidingen voor docenten.

Zelf Biologieles proberen?

Dat kan! Kijk vooral rond op deze website of vraag een proeflicentie aan. Vanaf oktober 2019 zijn proeflicenties beschikbaar voor docenten.

Biologieles.nl is een nieuwe lesmethode voor alle niveaus van het voortgezet onderwijs. Je kunt starten met leerjaar 1 vanaf volgend schooljaar.

Heb je nog vragen? Neem contact op.