Dit schooljaar hebben we de eerste 25 bomen van het Biologiebos geplant, namens alle scholen die duurzaam biologie lesmateriaal gebruiken. Voor elke boom die een school bespaart, planten wij een boom. De bomen zijn geplant in Nederland en Bolivia.
Certificaat voor bomen

Met de boeken en leeromgeving van Biologieles.nl gebruiken je leerlingen duurzaam biologie lesmateriaal. Hiermee kun je als school 50% tot 90% papier besparen ten opzichte van de biologie lesmethodes met eenjarige ‘wegwerpboeken’. Wij verdubbelen deze papierwinst door bomen te planten. Voor elke boom die een Biologieles.nl-school bespaart, planten wij een boom.

Dit schooljaar hebben we de eerste 25 bomen van het Biologiebos geplant. Docenten en leerlingen hebben mogen stemmen waar deze bomen geplant worden. De helft van de bomen is geplant in een Nederlands ‘klimaatbos’. De andere helft van de bomen is geplant in de hoogvlaktes van het Boliviaanse Andesgebergte.

Volgend schooljaar gaan we verder met deze actie, en hopen we nog meer papier te besparen, en nog meer bomen te kunnen planten.

Stemmen voor het biologiebos

Wil je de lesboeken bekijken?
Ga dan naar de online bladerboeken op deze site.

Bekijk boeken