Meer dan zestig leerlingen – en biologiedocenten – van Helicon Opleiding hebben de primeur: ze zijn als eerste aan de slag met de  digitale leeromgeving van Biologieles.

De brugklassers maken kennis met het toegankelijke en herkenbare openingshoofdstuk ‘Stevigheid en beweging’. Vervolgen gaan ze als detective aan de slag in het spannende hoofdstuk ‘Moord op het Darwin College’. Alleen met goede onderzoeksvaardigheden kunnen ze erachter komen wie die arme meneer Bartjens vermoord heeft.

Samen ontwikkelen

Biologieles is van, voor en door biologiedocenten. Daarom ontwikkelen we ons materiaal samen met proefklassen. Zo kunnen we als redactie leren wat goed gaat en wat beter kan. Wil je ook meedenken met Biologieles? Neem dan contact op, of meld je aan voor de Facebook pagina van Biologieles.

Zelf Biologieles proberen?

Dat kan! Kijk vooral rond op deze website of vraag een proeflicentie aan. Vanaf oktober 2019 zijn proeflicenties beschikbaar voor docenten.

Biologieles.nl is een nieuwe lesmethode voor alle niveaus van het voortgezet onderwijs. Je kunt starten met leerjaar 1 vanaf volgend schooljaar.

Heb je nog vragen? Neem contact op.