Bestellen lesmethode Biologieles.nl

Biologieles.nl is rechtstreeks te bestellen of via de tussenhandels: VanDijk, Iddink en OsingadeJong. Op deze pagina kunt de de juiste bestelinformatie downloaden voor schooljaar 2024-2025.

Bestellen via de tussenhandel

Bestellen via VanDijk

Bestel de lesmaterialen van de Biologieles.nl onderbouw of vmbo bovenbouw via VanDijk. Zie eenvoudig welke materialen u nodig heeft via de onderstaande lijst.

Download bestelinformatie ‘VanDijk’

Bestellen via Iddink

Bestel de lesmaterialen van de Biologieles.nl onderbouw of vmbo bovenbouw via Iddink. Zie eenvoudig welke materialen u nodig heeft via de onderstaande lijst.

Download bestelinformatie ‘Iddink’

Bestellen via OsingadeJong

Bestel de lesmaterialen van de Biologieles.nl onderbouw of vmbo bovenbouw via OsingadeJong. Zie eenvoudig welke materialen u nodig heeft via de onderstaande lijst.

Download bestelinformatie ‘Osinga’

Rechtstreeks bestellen bij uitgever

Bestellen leermiddelen

Bestel de leermiddelen van de Biologieles.nl onderbouw of vmbo bovenbouw rechtstreeks bij de uitgever. Bestellen van boeken en licenties kan via de onderstaande lijst.

Bestel leermiddelen bij uitgever

Bestellen antwoordboeken

De antwoordboeken van Biologieles.nl kunt u rechtstreeks bij de uitgever bestellen via onderstaand formulier. Antwoordboeken zijn niet te verkrijgen via de tussenhandel.

Bestel antwoordboeken bij uitgever

Eerste Hulp Bij Bestellen

Heb je nog vragen over het bestellen van Biologieles.nl? Heb je een maatwerk-verzoek voor leermiddelen? Wij helpen je graag verder.

Mail met support@biologieles.nl of bel 085 0600 515.